Alati za pristupačnost

Nastavnici iz RCK ELPROS sudjelovali na radionicama u RCK Koprivnica

23. i 24. listopada 2023. 7 nastavnika iz Elektrotehničke i prometne škole Osijek - Regionalnog centra kompetentnosti iz područja elektrotehnike i računalstva sudjelovali su na radionicama u Obrtničkoj školi Kopirvnica - Regionalnom centru kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

 

1

 

 

U ponedjeljak 23. listopada nastavnici su sudjelovali na dvije radionice u Obrtničkoj školi Koprivnica.

Prvu radionicu održao je Neven Komes, nastavnik elektro grupe predmeta  Obrtničke škole Koprivnica iz područja SMD tehnologije gdje su se nastavnici ELPROS-a okušali u odabiru i lemljenju SMD elemenata na elektroničku pločicu, kako koristiti ispravne alate za lemljenje SMD elemenata te kako pravilno odabrati komponentu za površinsku montažu ovisno o dimenzijama.

 

14

 

 

Druga radionica održala se iz područja računalstva na temu izrade kampanje na HTML-u preko CANVA-e, a koju je održala Dubravka Jakupec, nastavnica informatike Obrtničke škole Koprivnica. Na ovoj radionici nastavnici ELPROS-a naučili su kako izraditi plakat i brošuru u CANVA-i, kako napraviti newsletter u MailChimp-u, te kako dodati gotove predloške na web stranicu, a sve u svrhu kampanje.

 

4

 

 

U utorak 24. listopada nastavnici su nastavili sa radionicama u Strukovnoj školi Đurđevac koja je ujedno i partner Obrtničkoj školi Koprivnica na projektu Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

 

18

 

Tamo su se nastavnici ELPROS-a upoznali sa upravljanjem industrijskim robotom te robotom za lemljenje, a radionice je održao Branko Pleadin, nastavnik elektrotehnike u Strukovnoj školi Đurđevac.

 

LOGO cekom2 768x259 1 300x101

CEKOM slika 1 300x105

 

Pin It

Obrtnička škola Koprivnica
Strukovna škola Đurđevac
Koprivničko - križevačka županija
PORA