Alati za pristupačnost

Obrazovanje odraslih

Osim srednjoškolskog obrazovanja, jedan od glavnih ciljeva Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji je omogućavanje obrazovanja i stjecanja srednje stručne spreme ili prekvalifikacije u području elektrotehnike i računalstva i odraslima.

 

9 cekom stranica

 

Bez obzira na dob, principom cjeloživotnog učenja, Centar kompetentnosti je prava adresa za sve odrasle osobe koje žele započeti ili pak nastaviti svoje obrazovanja te proširiti znanje i poboljšati svoje kvalifikacije iz područja elektrotehnike i računalstva.

Završavanjem programa koji su usklađeni s potrebama tržišta rada, polaznici stječu tražene kompetencije te tako bitno podižu svoju vrijednost na istom tržištu i olakšavaju svoje zapošljavanje.

 

6 cekom stranica

 

 

Obrazovanje odraslih provodi se kroz redovno pohađanje nastave uz mogućnost konzultacija te u dogovoru s predavačima. Obrtnička škola Koprivnica u sklopu Centra kompetentnosti trenutno provodi 9 programa stručnog usavršavanja iz područja elektrotehnike i računalstva, a od jeseni će provoditi još dodatnih 5. Strukovna škola Đurđevac provodi 13 programa, od kojih je jedan uspješno završen, a od rujna kreću još 2.

 

       5 cekom stranica    11 cekom stranica

 

Sve programe obrazovanja odraslih i kontakt adrese možete pronaći na službenoj web stranici Obrtničke škole Koprivnica i na mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., dok za Strukovnu školu Đurđevac sve informacije možete dobiti na službenoj web stranici Strukovne škole Đurđevac i preko mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

LOGO cekom2 768x259 1 300x101

CEKOM slika 1 300x105

Pin It

Obrtnička škola Koprivnica
Strukovna škola Đurđevac
Koprivničko - križevačka županija
PORA