Alati za pristupačnost

Zajedno svladavamo sve teškoće

Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji ponosan je što u svojim školama ima educirane nastavnike koji na stručan i profesionalan način pristupaju učenicima s teškoćama i uspješno prilagođuju programe gotovo svih zanimanja s posebnim naglaskom na programe iz područja elektrotehnike i računalstva.

 

Edukacija nastavnika

Edukacija nastavnika za potrebe održavanja nastave za učenika s poteškoćame

 

Želja i zadatak nastavnika i škola je prenijeti znanje i kompetencije svim učenicima kako bi uspješno savladali nastavni program i kako bi ih osposobili za život i rad što im, dokazuju generacije maturanata, vrlo dobro polazi za rukom.

 

Oprema 2

Dio opreme nabavljen za potrebe učenika s poteškoćama

 

Integrirani u redovne programe, ali uz prilagodbu sadržaja i individualizirane postupke, po završetku trogodišnjih i četverogodišnjih programa, učenici stječu atraktivna stručna zanimanja tražena na tržištu rada čime osiguravaju brzo zapošljavanje i životnu samostalnost usprkos svojim teškoćama.

 

    Oprema 1      Oprema 3

Dio opreme nabavljen za potrebe učenika s poteškoćama

 

Na ovaj način CEKOM daje svoj doprinos popularizaciji i promicanju strukovnih zanimanja, posebice iz područja elektrotehnike i računalstva i jasno daje do znanja da teškoće u učenju nisu razlog za odustajanje od željenih i popularnih zanimanja.

 

LOGO cekom2 768x259 1 300x101

CEKOM slika 1 300x105

 

 

 

 

Pin It

Obrtnička škola Koprivnica
Strukovna škola Đurđevac
Koprivničko - križevačka županija
PORA