Alati za pristupačnost

Novi ciklus predavanja doc.dr.sc. Drage Cmuka

Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji još jednom otvara vrata svojih škola široj publici i poziva vas na novi ciklus zanimljivih i vrlo aktualnih predavanja.

Ovom prigodom gdin. Cmuk, vrhunski stručnjak digitalizacije, upoznat će nas s robotikom i mehatronikom, GIS tehnologijama te utjecajem 5G mreže i pametnih telefona na naše živote i što možemo očekivati u budućnosti.

 

Drago relaxed BW 1

 

Prvi datum na kojem će obraditi temu "Robotika i mehatronika - primjena u kućanstvu i svakodnevnom životu" je 27.09.2023. u 18:15 u prostoru Strukovne škole Đurđevac.

Nakon predavanja održat će se i radionica o mogućnostima obrazovanja kroz Centar kompetentnosti Koprivničko-križevačke županije.

Nakon toga slijede nam teme vezane uz GIS tehnologiju. 10.10.2023., ponovno u Strukovnoj školi Đurđevac u sklopu specijaliziranog sajma s poslodavcima i dana otvorenih vrata škole održat će se dva predavanja,  "GIS tehnologije u svakodnevnom životu i utjecaj na kvalitetu života" i "Primjena elektroničkih sustava i GIS tehnologija u organizaciji cestovnog prometa".

Zajedno s predavanjima održat će se još jedna radionica o mogućnostima obrazovanja kroz Centar kompetentnosti Koprivničko-križevačke županije.

Za kraj nam preostaju tri predavanja u Obrtničkoj školi Koprivnica. Za vrijeme trajanja gospodarskog sajma, 17.10.2023., obradit će se teme „5G mreža - utjecaj na život i zdravlje ljudi“ te „Utjecaj pametnih telefona na kvalitetu života“, a krajem listopada posljednje predavanje na temu  "Mjere uštede energije u kućanstvu kroz primjenu automatiziranih rješenja."

Predavanja su otvorena za šire građanstvo i vjerujemo da će svatko pronaći bar jednu temu koja ga zanima i o kojoj bi volio čuti iz prve ruke, od poznavatelja i stručnjaka digitalnog doba.

O predavaču:

Doc.dr.sc Drago Cmuk  pomaže tvrtkama u strateškoj transformaciji i stvaranju konkurentske prednosti korištenjem vodećih digitalnih platformi i tehnologija. Napravio je međunarodni, dvostruki doktorat u području Elektronike i ICT-a na UniSannio u Italiji i na FER-u u Zagrebu te Executive MBA na poslovnoj školi Cotrugli. Mazars, kao međunarodno partnerstvo za savjetovanje u području financija, revizije i tehnologija u poslovanju djeluje u više od 98 zemalja i jedno je od 5 najvećih u regiji. Radio je na FER-u i UniSannio u Italiji, a potom u industriji vodio razvoj, proizvodnju i implementaciju softverskih i hardverskih rješenja u području interneta stvari (IoT). Kroz istaknute projekte u javnom i industrijskom sektoru, donosio je inovacije i digitalnu transformaciju tvrtkama, industriji i velikim organizacijama, a danas kontinuirano sa timom eksperata savjetuje i vodi desetke vodećih regionalnih tvrtki na njihovom digitalnom putovanju. Predaje na Algebrinom eLeadership programu u sklopu mini MBA 4. Industrijska revolucija (IoT i digitalne platforme), prepoznati je autor i pozvani predavač na školama, fakultetima i brojnim konferencijama. Svom poslu, a ne sebi, pristupa vrlo ozbiljno.

 

LOGO cekom2 768x259 1 300x101

CEKOM slika 1 300x105

Pin It

Obrtnička škola Koprivnica
Strukovna škola Đurđevac
Koprivničko - križevačka županija
PORA